Den Danske Klub i Torre del Mar   | Hjem |<----->|  Nyheder |  Tilmeld/Afmeld |  Kontakt |  Adm. |    20-04-2018   
 nyheder « nyeste indlæg »  |  liste | 
Nyhedsbrev, den 12. februar 2017  (12-02-2018)
Vi er nu nået til uge 7, lyset kommer tilbage og foråret nærmer sig - men det er selvfølgelig ikke nogen nyhed, så de kommer her:

Allerførst vandreture, hvor Hard-core folkene tager til "Den forladte landsby" Acebuchal, og de får sikkert fortalt historierne om denne lille landsby, som ikke er så forladt mere.

"Mimrerne" tager strandpromenaden til Algarrobo Costa eller så langt de orker. Hvis du vil læse mere om turene, kan du gøre det her

På lørdag skal de tilmeldte på tur og forhåbentlig se en masse smukke mandeltræer.

Og på torsdag serverer Puk
Fiskefilet m remoulade
Marineret sild m karrysalat
Kryddersild m æg kapers og løg
Roastbeef m remoulade ristet løg og peberrod
Skinkesalat m peberfrugt og purløg

Nyhedsbrev, den 5. februar 2018  (05-02-2018)
Vi har fået en ny sponsor, kig ind på deres hjemmeside for at se, hvad de kan tilbyde https://energynordic.com/da/dk/mere-information-2/

I morgen skal "Mimrevandrerne" en tur rundt i Rincon de la Victoria med Helge som guide.
HardCore-folkene tager en smuk tur på 6 km i området mellem Torrox og Frigiliana.

Menuen for torsdag er i skrivende stund ikke offentliggjort, så kig ind på hjemmesiden senere for at se, hvilke lækkerier Puk vil tilbyde.

Torsdag, den 8. februar er det sidste frist for tilmelding til Mandelturen
Nyhedsbrev, den 29. januar 2018  (29-01-2018)
Hard Core vandreturen i morgen foregår ved Arenas og det går ud på at se mange nyudsprungne mandeltræer.

Mimreturen foregår i "Monicaland", der er afgang fra klubben kl. 10.00.

På torsdag kan man vælge mellem disse lækkerier
Fiskefilet m remoulade
Kryddersild
Stegt sild i eddike m løg og kapers
Røget laks m røræg
Rullepølse m sky og løg
Gamle Ole m sennep sky og løg

Der har været 2 problemer med nyhedsbrevene.
1. Til- og afmelding online virker ikke.
2. Få medlemmer modtog ikke nyhedsbrevet.

Punt 1. arbejdes der på.

Punkt 2. skulle være løst nu.
Det har vist sig at nogle få emailservere var begyndt at analysere emails og checker om et linieskift i teksten foregår på en bestemt måde.

Måske nogle medlemmer modtager et uventet nyhedsbrev i dag - jeg har jo af gode grunde ingen anelse om omfanget af denne mailserver analyse når mailserverne ikke melder tilbage.

Hører du om nogen som endnu ikke modtager et forventet nyhedsbrev - har du problemer med nyhedsbrevet, så send venligst en email til paul.thomsen@gmx.net

Og til sidst en god nyhed her fra Danmark - dagene er nu blevet halvanden time længere :-)

Nyhedsbrev, den 23. januar 2018  (23-01-2018)
Vandreturene i næste uge findes her

Lørdag, den 17. februar arrangeres en bustur - "Mandelturen", som går via Alhama de Granada til Otivar og Restaurant "El Capricio". Læs om turen
her

Og menuen til torsdag:
Fiskefilet m remoulade
Kryddersild
Marineret sild
Croissant m hønsesalat
Æg/rejer m kaviar
Gamle Ole m sennep sky og løg
Nyhedsbrev, den 15. januar 2018  (15-01-2018)
Denne og næste uges vandreture kan ses her

Der er nyt fra Kirken Øst for Malaga
her

Torsdagens menu:
Fiskefilet m remoulade
Marineret sild m karrysalat
Kryddersild m løg æg og kapers
Røget ål m røræg og purløg
Frikadeller m rødkål og agurkesalat
Friturestegt camembert m tyttebær
Gamle Ole m sennep sky og løg

Nyhedsbrev, den 9. januar 2018  (09-01-2018)
Torsdag, den 11. januar tilbyder køkkenet
Fiskefilet m remoulade
Marineret sild m karrysalat
Kryddersild m æg løg og kapers
Roastbeef m remoulade ristet løg og peberrod
Julemedister m rødkål og surt
Gamle Ole m sennep sky og løg

Næste uges vandreture kan ses her

Den årlige Generalforsamling finder sted søndag, den 18. marts kl. 14.00 - find indkaldelsen
her
Nyhedsbrev, den 2. januar 2018  (02-01-2018)
Godt Nytår.

Første menu i 2018 er

Fiskefilet m remoulade
Fiskefilet m mayonnaise og rejer
Karrysild
Kryddersild mæg, løg og kapers
Forloren hare m rødkål og tyttebær
Skinkesalat m purløg
Gamle Ole m sennep sky og løg

Nyhedsbrev, den 26. december 2017  (26-12-2017)
Lige en menu til torsdag:
Fiskefilet m remoulade
Stegt sild m/løg og kapers
Kryddersild m/ æg, løg og kaoers
Flæskesteg m/ rødkål og appelsin
Skinkesalat m/ purløg
Gamle Ole m/ sennep, sky og løg


Nyhedsbrev, den 22. december 2017  (22-12-2017)
Så er hjemmesiden blevet opdateret med de seneste nyheder, Nytårstaffel og Nyt fra Kirken Øst for Malaga her

Dette er det sidste nyhedsbrev i år, så jeg vil ønske alle læsere en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
Nyhedsbrev, den 18. December 2017  (18-12-2017)
I denne uge vil hjemmesiden først blive opdateret på torsdag, grundet en lille ferie i Spanien.
Her kommer menuen til torsdag:
Fiskefilet med remoulade og citron
Fiskefilet med rejer og mayonnaise
Kryddersild med æg løg og kapers
Karrysild
Rullepølse med sky løg og peberfrugt
Gravad laks med asparges og tomat
Gamle Ole med sennep sky og løg


« ældre indlæg »
Script by phpblogger.com
Translated/modified by Paul Thomsen