Vandreture

Den danske klub i Torre del Mar

2017a

2017f

2017b

2017e

2017c

2017d

 

Det faste mødested for vandreturene er ved SUPERSOL i Torre del Mar tirsdage kl. 10:00. Vandreguider er Ulla og Axel Larsen og Hanne og Wolfgang Schiller.

Vandreturene gennemføres fra den første tirsdag i oktober og sidste tur er den sidste tirsdag i april - ingen tirsdagsture i sommervarmen.

For nye medlemmer, som evt. ikke har opdaget disse ture endnu, kan det varmt anbefales at møde op en tirsdag morgen og vandre med. Vi samles ved Supersol og kører derfra ca. ½ time, nogle gange 45 min., til et punkt som vandreguiderne har valgt. Der stiller vi så bilerne og fortsætter til fods.

Så traver vi en god times tid gennem naturskønne områder til kl. er ca. 12, hvorefter vi spiser vores medbragte mad, meget ofte på en bakketop/bjergtop med panorama udsigt.

Efter en rimelig pause, hvor der både er tid til at spise og sludre, fortsætter turen til vi når tilbage til bilerne igen. Vandre-guiderne informerer gruppen om næste stop, nemlig en lille listig bar eller en café nogenlunde i nærheden, hvor vi slutter af med en kop kaffe, et glas vin, en øl, eller lignende, alt efter eget ønske og behov.

Vi er sædvanligvis tilbage ved udgangspunktet ved 3-4 tiden, mættet af dagens synsindtryk og med mange nye billeder på nethinden. Nogle af os måske lidt trætte, de mere garvede parate til at starte turen igen, men alle med en god følelse af at have tilbragt en dag i dejligt selskab og set og oplevet en masse.

Eneste forudsætning for at deltage er et par gode travesko, rimelig god kondition og ønsket om at se og opleve Spanien, som det ser ud udenfor byerne.
Vel mødt.

De næsteVandreture
Mimreture
Mimreture
Tirsdag 12/12
På turen til ”Den Grønne Dal” den 5. december blev vi enige om, at årets sidste tur skal gå langs strandpromenaden i El Palo i stedet for den tidligere annoncerede tur til ”La Araña.” Vi mødes ved klubben kl. 10, har opsamling ved rundkørslen i Benajarafe 10:15, hvorefter vi kører til El Palo og stiller bilerne på Av. Salvador Allende ikke så langt fra restaurant ”El Tintero.” Koordinaterne er N 36.71763 – W 4.35030.

Herefter holder Mimreholdet juleferie indtil tirsdag den 2. januar. Næste tur annonceres senere. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR TIL ALLE.

Hard core-ture
Tirsdag den 12. december     -     Nerja Rio Chillar
Turen er en frem- og tilbagetur på ca. 6 km, der først går gennem lidt bebyggelse og siden op i Nationalparken. Vi spiser frokost med flot udsigt til Frigiliana og floddalen.
Kørevejledning:
På motorvejen drejer vi fra imod Nerja og fortæ¦tter til den store rundkørsel, hvor kystvejen N-340 støder til. Her drejer vi til venstre videre gennem Nerja ad N-340. I tredie rundkørsel herfra, hvor man også kan køre til Burrianastranden, drejer vi til venstre ad gaden Julio Romero. Det er også vejen til tirsdagsmarkedet, men vi kører til højre her på vejen oven over markedet, indtil vi kommer til to store elmaster ved et rødt hus på venstre hånd. Her drejer vi til venstre ad Camino de los Almachares og følger vejen ned mod Rio Chillar.

Tirsdag den  19. december     -    Torrox
Fra parkeringspladsen ved olivenmøllen i Torrox går vi en dejlig rundtur på ca. 7 km igennem den grønne dal i Torrox.

Tirsdag den 26. december er der ingen gåtur, så derfor ønsker vi jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Næste tur er derfor:

Tirsdag den  2. januar 2019    -   Arenas
Fra TdM kører vi til Arenas by, hvor vi parkerer langs vejen. Derfra går vi sydpå imod havet, så vi får flotte udsigter både til hav og kystbyer. Turen er en frem- og tilbagetur på ca. 7,8 km.
OBS  OBS  OBS.  Lige ved denne tur er der ingen tur om onsdagen, hvis tirsdagsturen bliver aflyst grundet regnvejr.

 

Video om vandreture

Søren og Birgit Sørensen har sendt os et link til en video, som de har lavet om vandreturene. Det er en flot cadeau til vandreguider, som hver tirsdag stiler op til en ny vandretur og til deltagerne. Se videoen https://www.youtube.com/watch?v=Roy2o6C4HVU
Og fra samme kilde kommer denne flotte hjemmeside med mange beskrivelser af vandreture
http://www.aerenlund.dk/andalusien/vandreture.html
Når I nu er inde på hjemmesiden, så kig lidt omkring, der er rigtig mange beskrivelser af spændende udflugter. Det er rigtig flot arbejde.