Vandreture

Den danske klub i Torre del Mar

2017a

2017f

2017b

2017e

2017c

2017d

 

Det faste mødested for vandreturene er ved SUPERSOL i Torre del Mar tirsdage kl. 10:00. Vandreguider er Ulla og Axel Larsen og Hanne og Wolfgang Schiller.

Vandreturene gennemføres fra den første tirsdag i oktober og sidste tur er den sidste tirsdag i april - ingen tirsdagsture i sommervarmen.

For nye medlemmer, som evt. ikke har opdaget disse ture endnu, kan det varmt anbefales at møde op en tirsdag morgen og vandre med. Vi samles ved Supersol og kører derfra ca. ½ time, nogle gange 45 min., til et punkt som vandreguiderne har valgt. Der stiller vi så bilerne og fortsætter til fods.

Så traver vi en god times tid gennem naturskønne områder til kl. er ca. 12, hvorefter vi spiser vores medbragte mad, meget ofte på en bakketop/bjergtop med panorama udsigt.

Efter en rimelig pause, hvor der både er tid til at spise og sludre, fortsætter turen til vi når tilbage til bilerne igen. Vandre-guiderne informerer gruppen om næste stop, nemlig en lille listig bar eller en café nogenlunde i nærheden, hvor vi slutter af med en kop kaffe, et glas vin, en øl, eller lignende, alt efter eget ønske og behov.

Vi er sædvanligvis tilbage ved udgangspunktet ved 3-4 tiden, mættet af dagens synsindtryk og med mange nye billeder på nethinden. Nogle af os måske lidt trætte, de mere garvede parate til at starte turen igen, men alle med en god følelse af at have tilbragt en dag i dejligt selskab og set og oplevet en masse.

Eneste forudsætning for at deltage er et par gode travesko, rimelig god kondition og ønsket om at se og opleve Spanien, som det ser ud udenfor byerne.
Vel mødt.

De næsteVandreture

Mimreture
Tirsdag 20/02 Flodlejet i Torrox. Det er længe siden, at vi har gået denne tur; men nu prøver vi igen. Flemming er guide på en tur op langs flodlejet i Torrox. Afgang fra klubben kl. 10, hvorefter vi kører til fyret i Torrox Costa og stiller bilerne.

Tirsdag 27/02 Liljemarken. Med eller uden liljer. Vi mødes ved klubben kl. 10, og kører til Av. Pablo Iglesias, hvor vi stiller bilerne uden for restauranten, El Limonar 9 (N 36.76989 - W 04.09644). Herfra går vi mød øst i retning mod det udtørrede flodleje.

 OBS. I skrivende stund ser vejrudsigten ikke alt for godt ud. Der trues med ca. 50 mm regn mandag – torsdag. Men lad os nu se, vi ender muligvis med at aflyse turen.

Hard core-ture
Tirsdag den 20. februar       -       Buddhatemplet
Fra TdM kører vi nordpå og drejer til venstre ved den gule kro El Cruce ved Trapiche. Ikke langt derfra drejer vi til højre imod  Karma Guen buddhatemplet og kører et godt stykke, inden vi parkerer. Vi har fået nogen til at lukke op for templet, så vi kan komme ind og kigge. Turen bliver så på ca. 9 km, hvor vi passerer et arabisk tårn og en stupa.

Tirsdag den 27. februar     -     Comares
Fra TdM kører vi nordpå til Trapiche/den gule kro El Cruce. Her drejer vi til venstre og kører videre et godt stykke indtil Salto de Negro. Efter denne by drejer vi til venstre imod Comares og parkerer oppe i byen. Turen er en rundtur på knapt 7 km med flotte udsigter til den imponerende klippe og landskabet rundt om..
 

Video om vandreture
Søren og Birgit Sørensen har sendt os et link til en video, som de har lavet om vandreturene. Det er en flot cadeau til vandreguider, som hver tirsdag stiller op til en ny vandretur og til deltagerne. Se videoen https://www.youtube.com/watch?v=Roy2o6C4HVU
Og fra samme kilde kommer denne flotte hjemmeside med mange beskrivelser af vandreture
http://www.aerenlund.dk/andalusien/vandreture.html
Når I nu er inde på hjemmesiden, så kig lidt omkring, der er rigtig mange beskrivelser af spændende udflugter. Det er rigtig flot arbejde.